Activities

Voorlezen : Iven Cudogham en Anansi de Spin

Header web Iven

Iven Cudogham, bekend van het tv-programma ‘Een Huis Vol’ maar ook van zijn prentenboeken over Anansi de spin komt naar Huis van het boek! Zaterdag 1 juni komt Iven vertellen over Anansi en zal hij voorlezen uit zijn boek in Huis van het boek (Den Haag). Daar wil je toch bij zijn? Boek snel je ticket(s)!

Iven Cudogham, bekend van het tv-programma ‘Een Huis Vol’ maar ook van zijn prentenboeken over Anansi de spin komt naar Huis van het boek! De verhalen over de spin Anansi zijn al eeuwenoud, maar Iven heeft ze in een nieuw jasje gestoken. Anansi is keer op keer de bazige Koning en de gulzige Tijger te slim af. Wie niet groot en sterk is, moet slim zijn, is de boodschap. De verhalen komen uit West-Afrika en kwamen door de slavernij onder meer in Suriname, de Antillen en het Caribisch gebied terecht. En zijn nu hier bij jou in Nederland. Kom je ook genieten van de sprookjes van de slimme spin?

Zaterdag 1 juni komt Iven vertellen over Anansi en zal hij voorlezen uit zijn boek in Huis van het boek (Den Haag). Daar wil je toch bij zijn? Tot snel!

Voor deze activiteit dien je vooraf online ticket(s) te reserveren.


Praktische informatie:
Data: zaterdag 1 juni

Tijden: 14:00 - 14:45 uur

Prijs: € 2,50 (excl. entree, je hebt een entreeticket nodig om deel te nemen). Deze activiteit boek je online in combinatie met een entreebewijs. Vooraf online boeken is vereist.

BOEK HIER JE TICKET(S)

Goed om te weten

Deze activiteit is in het Nederlands en je hebt entreetickets nodig (die zijn niet inbegrepen bij de € 2,50 voor de rondleiding).